Monday, June 27, 2022

Putin aprovon vaksinën e parë kundër koronavirusit

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka njoftuar që ky shtet tashmë ka aprovuar vaksinën e parë kudnër COVID-19.

Për ta bërë më të besueshëm, Putin, ka thënë që tashmë vajza e tij është e vaksionuar.

The Independent informon që vaksina është zhvilluar nga Instituti Gamaleya në Moskë dhe është aprovuar nga Ministria e Shëndetësisë në Rusi.

OBSH ende nuk ka aprovuar asnjë vaksinë kundër koronavirusit.

- Advertisment -

Lexoni