Tuesday, May 24, 2022

Me qirinj e drita të fikura, Kosova kujton sot mjekët e vdekur nga COVID-19

Odat e Profesionistëve Shëndetësor u bëjnë thirrje institucioneve shëndetësore që sot me datë 20 gusht 2020, në orën 21.00 para çdo institucioni shëndetësor të ndizen qirinjë në nder të profesionistëve shëndetësor të cilët humbën jetën nga Covid 19, si dhe të shërbej si mbështetje të profesionistëve shëndetësor të cilët vazhdojnë luftën kundër Covid 19.

Njëkohësisht bëhet thirrje edhe për të gjithë popullatën që në orën 21.00 të bashkëngjiten në këtë nderim duke fikur dritat për një minutë.

Odat e Profesionistëve Shëndetësor

- Advertisment -

Lexoni