E lë foshnjën brenda veturës, polici në aksion për ta shpëtuar

183

Një zyrtar policor në Duncanville të Teksasit dhe një qytetar i brengosur, janë duartrokitur që ia kanë shpëtuar jetën një foshnjës që ishte mbyllur brenda një veture ku temperaturat jashtë ishin tejet të larta.

-Advertisement-

Polici kishte mbërritur në vendin e ngjarjes pas një telefonate që e kishte pranuar nga një qytetar i brengosur që kishte parë foshnjën brenda veturës në Duncanville, ku temperaturat ishin shumë të larta.