Thursday, May 26, 2022

“Apple” hap dyqanin e parë mbi ujë

“Apple” ka qindra dyqane në të gjithë botën që shërbejnë si qendra ekspozitash, shitjesh dhe shërbimi. Sidoqoftë, tani për herë të parë do të hapet një dyqan i ri, i cili do të ndërtohet mbi ujë. Kompania ka konfirmuar planet për të ndërtuar një dyqan topash afër vendpushimit Marina Bay Sands në Singapor.

Dyqani do të vendoset në vendin e “pavijonit kristal”, ku dikur ka qenë një klub nate. “Apple” do të bëjë një strukturë të paneleve xhami që do të pasqyrojnë qiellin mbi Singapor gjatë ditës, dhe do të shkëlqejë si një fanar gjatë natës. Lidhja me kontinentin do të jetë e dyfishtë, një urë klasike do të lidhet me marina, dhe tuneli nënujor do të çojë një qendër tregtare aty pranë.

Ky do të jetë dyqani i tretë i «Apple» në Singapor. Dyqani i parë u hap në 2017, dhe i dyti në 2019. Mund të jetë e çuditshme që një dyqan i ri hapet në një pandemi, por kompania ka para të mjaftueshme për të investuar në projekte ekstravagante.

- Advertisment -

Lexoni