Thursday, May 26, 2022

Bella Hadid tregon betejën 8 vjeçare me sëmundjen Lyme dhe simptomat që ajo përjeton

Bella Hadid po ngrit vetëdijen për sëmundjen Lyme dhe betejën e saj me të, në një seri të detajuar postimesh në llogarinë e saj në Instagram Stories.

Supermodelja, 23 vjeçe, tregoi për simptomat e pakëndshme të sëmundjes Lyme me të cilat jeton çdo ditë.

Midis tyre përfshinin rrahje të parregullta të zemrës, çrregullime të humorit, dhimbje në nyje, djersitje, vjellje, vështirësi në frymëmarrje, pagjumësi, dhimbje koke, ankth dhe konfuzion.

“Çdo ditë ndjej të paktën 10 prej këtyre simptomave … që kur isha ndoshta 14 vjeç, por më agresivisht kur u bëra 18 vjeç,” tha supermodelja, e cila u diagnostikua për herë të parë me sëmundjen në vitin 2012.

Hadid kujtoi, “Kjo ndikoi në kujtesën time, kështu që unë papritmas nuk do të kujtoja se si të vozisja në Santa Monica nga Malibu, ku unë jetoja. Nuk mund të ngisja.”

Ajo shtoi: “Unë isha thjesht shumë e sëmurë dhe duhej ta shisja kalin tim sepse nuk mund të kujdesesha për të”.

- Advertisment -

Lexoni