Thursday, May 26, 2022

Kosovarin e mashtrojnë, ia marrin 1200 euro për vizë gjermane e viza askund

Një person në Prishtinë është mashtruar nga një tjetër, i cili i ka premtuar se do ia rregulloj vizën gjermane.

Me këtë rast, ankuesi i ka dhënë 1200 euro për të marrë vizën, por në fund nuk i është përgjigjur personi në fjalë.

Policia e Kosovës njofton se i dyshuari është arrestuar dhe është në mbajtje.

“Rr. Muharrem Fejza, Prishtinë 02.06.2020 – 19:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se është mashtruar nga i dyshuari mashkull kosovari cili i ka premtuar se do t’ia rregullojë vizën gjermane dhe i ka marrë shumën prej 1200 euro dhe më nuk i është përgjigjur. I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje”, thuhet në njoftim.

- Advertisment -

Lexoni