Wednesday, May 25, 2022

Laheshin në det, roja bregdetare shpëton për mrekulli 40 pushuesit nga peshkaqeni (FOTO)

Një roje bregdetare ka hapur zjarr ndaj një peshkaqeni 2.5 metra të gjatë pasi iu afruar një grupi prej 40 personash që po shijonin detin në oqeanin Paqësor.

Peshkaqeni u dallua nga roja teksa personat në anije ishin duke u larë në det në atë moment.

Në grupin e njerëzve kishte dhe fëmijë që laheshin, dhe arritën t’i shpëtojnë për mrekulli grabitqarit të detit.  

Laheshin në det, roja bregdetare shpëton për mrekulli 40

Laheshin në det, roja bregdetare shpëton për mrekulli 40
Laheshin në det, roja bregdetare shpëton për mrekulli 40
Laheshin në det, roja bregdetare shpëton për mrekulli 40
- Advertisment -

Lexoni