Wednesday, May 18, 2022

Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që shkëlqejnë si një gur i çmuar (FOTO

Abdullah Aydemir është një fotograf me qendër në Stamboll, i cili beson se i gjithë universi mund të fshihet në sytë e fëmijëve.

Ai realizon fotografi që mund të ju hipnotizojnë menjëherë me pamjen madhështore të fëmijëve që takon në rrugë.

Portretet e tij kapin bukurinë joreale të modeleve të tij të vegjël dhe ne nuk mund t’i heqim sytë nga fotografitë e tij të pabesueshme.

Për më shumë shikoni fotot mahnitëse dhe të rralla më poshtë, ku sytë e fëmijë shkëlqejnë si një gur i çmuar:

Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
Imazhet mahnitëse të syve të fëmijëve që
- Advertisment -

Lexoni