Thursday, May 19, 2022

Osmani e quan arrogante qasjen e Hotit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, e ka quajtur arrogante qasjen e kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti.

Hoti kishte thënë se Osmanit i duhen dy-tre vjet për të kuptuar gabimin. Këtë e kishte thënë në lidhje me vërejtjet e saj për marrëveshjen e Washingtonit.

“Zotëri Hoti nuk e di çfarë flet dhe kjo qasja arrogante e tij është për të ardhur keq siç është një kryeministër vendit dhe nëse i kthehemi mbrapa historisë do ta shihni sesa herë kam qenë kundër një gjëje, zotëri Hotit dhe shokëve të tij iu janë dashur gjashtë vite dhe pastaj kamë ardhur aty ku kam qenë unë. Kur unë e kritikoja koalicionin me PDK ata e përkrahnin pastaj erdhën të fjalët e mia, unë e kritikoja zgjedhjen e presidentit ata e përkrahnin dhe pastaj erdhën të fjalët e mia”, tha Osmani, përcjellë EkonomiaOnline.

- Advertisment -

Lexoni