Thursday, May 26, 2022

Bilanci COVID – 2,993 raste aktive dhe 10,643 të shëruar

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik bën të ditur se numri total i rasteve pozitive është 14.204 raste nga 54.443 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 568 raste të vdekjes.

IKSHPK njofton se numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 10.643 raste, kurse numri i rasteve aktive është 2.993.

Ndryshe, kanë filluar të kthehen shërbimet në Klinikat universitare të Kosovës.

Që nga sot Klinika e Kirurgjisë Torakale në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës do të rikthej shërbimet në ambulance specialistike.

Këto shërbime po rikthehen pas disa muajve të punës me staf e program të reduktuar për shkak të situatës me pandeminë COVID-19.

- Advertisment -

Lexoni