Saturday, May 21, 2022

Nëse preferoni të veshni xhinse, këto kombinime do t’ju fiksojnë

A do të flasim për vendin që kanë pantallonat xhins në garderobën tonë? Jo. Mjafton të themi se xhinset janë si ata miqtë e vjetër të ngushtë, të cilët nuk i përmend në çdo bisedë kafeneje, por e ke të qartë që për çdo problem të mundshëm, di ku të drejtohesh.

Kombinimet më të këndshme të sezonit janë:

1. Xhinse + Çizme të shkurtra + Triko

Nëse motoja juaj është ‘Xhinse,

2. Xhinse + Këmishë + Pardesy e hollë

Nëse motoja juaj është ‘Xhinse,

3. Atlete + Bluzë e bardhë + Xhins me Xhins (pantallona dhe xhaketë)

Nëse motoja juaj është ‘Xhinse,

4. Xhinse + Xhaketë e gjerë + Atlete

Nëse motoja juaj është ‘Xhinse,

5. Xhinse + Këmishat e gjata

Nëse motoja juaj është ‘Xhinse,

6. Xhinse + Pulovër e hollë (e futur brenda) + Rrip

Nëse motoja juaj është ‘Xhinse,

7. Xhinse + Bluzë e bardhë + Xhaketë lëkure

Nëse motoja juaj është ‘Xhinse,
- Advertisment -

Lexoni