Wednesday, May 25, 2022

Vizatimet e Adem Mikullovcit gjatë seancave të Kuvendit kur ai ishte deputet

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Salih Zyba, ka ndarë disa kujtime të veçanta me kolegun e tij deputet Adem Mikullovci, i cili vdiq në moshën 81-vjeçare sot pas mesnatës.

Zyba i ka publikuar disa vizatime që Mikullovci i bënte gjatë seancave të Kuvendit ku edhe vet aktori i madh ishte pjesë.

“Përmes disa fotografive nga vizatimet e çastit të shokut të bankës Adem Mikullovci, në Legjislaturën e VI në Kuvend, kujtojmë dhe nderojmë kontributin e tij jetësorë”.

Përmes disa fotografive nga vizatimet e çastit të shokut të bankës Adem Mikullovci, në Legjislaturën e VI në Kuvend, kujtojmë dhe nderojmë kontributin e tij jetësorë.

Posted by Salih Zyba on Tuesday, 15 September 2020
- Advertisment -

Lexoni