Tuesday, May 24, 2022

Brad mund të jetë i lumtur, por dyshon se do të martohet sërish

Në rast se e kishit humbur, Brad Pitt po jeton një romancë të re me modelen Nicole Poturalski, që si për ironi ngjan me Angelina-n. Nicole s’e urren këtë të fundit siç njerëzit pretendojnë sepse sipas saj, “njerëzit e lumtur nuk urrejnë” dhe Brand mendon njësoj si ajo.

Përfundimi? Të gjithë e duan Angelina-n, përfshi këtu edhe të dashurin e re të Pitt. Aktori, ndonëse i habitur nga dramat e njerëzve duket se është i lumtur që ka gjetur dikë që e bën të ndihet i dashuruar dhe i vlerësuar.

Brad mund të jetë i lumtur, por dyshon se do të martohet

Gjithsesi, sipas UsWeekly, është e dyshimtë nëse Brad do të martohet sërish. E dashura e tij 27-vjeçare jeton në Gjermani dhe nga ana tjetër situata familjare e aktorit me Angelina-n dhe fëmijët është ende e komplikuar. 

- Advertisment -

Lexoni