Thursday, May 26, 2022

VENDOSEN KAMERA NË SHESHET KRYESORE TË PRISHTINËS

Sheshet e Prishtinës nga sot do të jenë në vëzhgimin e kamerave të sigurisë.

Kështu ka bërë të ditur kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti përmes një postimi në Facebook.

“Sheshet e Prishtinës janë të frekuentuara shumë nga qytetarët dhe vende ku organizohen shumë aktivitete. Vendosja e kamerave do të ndihmojnë në rritjen e nivelit të sigurisë në qendrën e qytetit”, ka shkruar Ahmeti.

Sheshet e Prishtinës janë të frekuentuara shumë nga qytetarët dhe vende ku organizohen shumë aktivitete. Vendosja e kamerave do të ndihmojnë në rritjen e nivelit të sigurisë në qendrën e qytetit.#prishtina💙

Posted by Shpend Ahmeti on Tuesday, 29 September 2020
- Advertisment -

Lexoni