Wednesday, May 25, 2022

Coca-Cola prej tash edhe si pije alkoolike në treg

Coca-Cola Co do të nxjerr në treg versionin alkoolik të ujit të saj të gazuar Topo Chico, së bashku me gjigantin e birrës, Molson Coors Beverage Co TAP.N në Shtetet e Bashkuara.

Do të jetë pija e parë alkoolike e gjigantit amerikan.

Fillimi, i planifikuar për vitin e ardhshëm, do të ndihmojë Coca-Cola të zgjerojë tregun e saj përtej Amerikës Latine dhe Japonisë, ku shet pije Lemon-Do.

Pija me pak kalori do të konkurrojë me pijet e njohura White Claw si dhe seltzers të tjerë të fortë nga kompanitë, duke përfshirë Anheuser Busch Inbev NV ABI.BR, shkruan “Reuters”.

- Advertisment -

Lexoni