Thursday, May 26, 2022

Iluzioni më real i krijuar përmes tatuazhit, një gropë e madhe në kokë

Matt Pehrson, i njohur në punimin e tatuazheve, ka realizuar një nga “gdhendjet” më goditëse.

Nëse të gjithë artistët e tatuazheve do të bënin një konkurs me punët e tyre më të mira, atëherë Matt Pehrson me siguri do të ishte favoriti për vitin 2020.

Artisti i cili punon në Kompaninë Zion Tattoo bëri një model i cili mund të përshkruhet si një iluzion dhe është mjaft realist.

Kaq është e mjaftueshme, pasi kushdo që e sheh mendon se njeriu që kërkoi ta ketë, ka një vrimë të madhe në pjesën e pasme të kokës.

- Advertisment -

Lexoni