Friday, May 20, 2022

Jelekët prej leshi ‘të gjysheve tona’, sot janë të preferuarat e blogereve: Disa ide kombinimesh!

Pulovrat “jelekë” janë një nga elementët më chic të veshjes këtë sezon. Ditët në vazhdim do të vijnë duke u bërë më të ftohta, prandaj, bëni mirë t’i paraprini modës.

Përë këtë, ju ndihmojmë me 14 ide kombinimesh:

#1

Një pulovër me një bluzë të bardhë: Elegante dhe e thjeshtë!

#2

Një pulovër me një print të caktuar dhe xhinse asimetrike.

#3

Një pulovër disi me ngjyra, një triko më të gjatë dhe pantallona ose fund të shkurtër.

#4

“Mix&Match” – Guxoni me dy printe të ndryshme, për shembull kombinimi i një pulovre me një bluzë golf.

#5

Një pulovër në ngjyrë qumështi, e thyer me diçka shumëngjyrëshe.

#6

Ju tashmë e dini se jakat, janë trendi më cool i rikthyer këtë sezon.

#7

Një look i frymëzuar nga vitet ’90.

#8

Kombinimi i ngjyrave, që duket se bëjnë kontrast.

#9

Po, mund të jeni sportive edhe me një pulovër-jelek.

#10

Qëndrojini besnikë ngjyrave neutrale.

- Advertisment -

Lexoni