Thursday, May 19, 2022

Ky është modeli më i fundit i makinës Mustang

Kur u njoftua modeli i ri Mustang, Ford tha se Paketa e saj e Trajtimit e fokusuar në pistë do të ishte e disponueshme vetëm në makinat me transmision manual me gjashtë shpejtësi, por për shkak të kërkesës popullore tani ajo është duke u zgjeruar në  Mach 1  e pajisur me automatik me 10 shpejtësi.

This image has an empty alt attribute; its file name is mach3.jpg

Opsioni prej 3.500 dollarësh shton rrota dhe goma më të gjera, mbështetëse të rregullueshme të përparme, një krah unik dhe ndarës përpara që rrisin forcën e rënies dhe ndryshimet e tjera të shasisë.

All-in, një Mach automatik 1 me paketën ka një çmim prej 58,010 dollarë, ndërsa një model bazë fillon me 52,915 dollarë.

Mach 1 në thelb do të zëvendësojë Shelby GT350 të ndërprerë në formacionin Mustang kur të dalë në shitje pranverën e ardhshme.

Ky veprim shënon azhurnimin e dytë të fundit që Ford ka bërë për disponueshmërinë e një prej modeleve të saj për shkak të reagimeve të klientëve në muajt e fundit, vetëm prapa.

Kur Ford Bronco 2021 u zbulua për herë të parë në korrik, Ford tha se Paketa e saj më ekstreme Sasquatch do të ishte në dispozicion vetëm në kamionë me transmetim automatik me 10 shpejtësi, por në shtator vendosi ta ofrojë atë në modelet me manualin me 7 shpejtësi të Bronco si mirë.

- Advertisment -

Lexoni