Thursday, May 26, 2022

“Gjak” dhe policë që i marrin zvarrë, nata e çmendur e të rinjve për Halloween (FOTO)

Britanikët kanë habitur sërish, duke festuar si të çmendur, pavarësisht situatës së rëndë në vend.

“Gjak” dhe policë që i marrin zvarrë, nata e

Veshur me kostume Halloween, ata u dyndën në rrugët e Newscastle, duke festuar në grupe dhe duke mos respektuar masat e distancimit sociale.

Të rinjtë pushtuan “qytetin”, ndërkohë që Britania pritet të mbyllet javën e ardhshme.

“Gjak” dhe policë që i marrin zvarrë, nata e
“Gjak” dhe policë që i marrin zvarrë, nata e
“Gjak” dhe policë që i marrin zvarrë, nata e
“Gjak” dhe policë që i marrin zvarrë, nata e
“Gjak” dhe policë që i marrin zvarrë, nata e
“Gjak” dhe policë që i marrin zvarrë, nata e
“Gjak” dhe policë që i marrin zvarrë, nata e
- Advertisment -

Lexoni