Thursday, May 19, 2022

VIDEO/ Aircar, prodhohet prototipi i makinës fluturuese që transformohet në vetëm 3 minuta

Mund të mos e besoni, por ndërmarrja sllovake, Klein Vision, ka prodhuar një automjet  rrugor, që shndërrohet në një mjet ajror dhe transformimi ndodh në vetëm 3 minuta.

Gjatë provave, që përfunduan me sukses, mjeti arriti një lartësi prej mbi 400 metra.

Ka dy vende dhe peshon më shumë se një mijë kilogramë.

Mjeti mund të arrijë shpejtësinë deri në 200 kilometra në orë, ndërsa thuhet se do të jetë gati për shitje në vitin 2021.

- Advertisment -

Lexoni