Wednesday, January 19, 2022

A u paguan konkurrentët në “Për’puthen”, flet Andi Artani

Ish-konkurrenti i “Për’puthen”, Andi Artani në një intervistë të dhënë së fundmi ka folur rreth jetës së tij private dhe përvojës së tij në emisionin e dashurisë.

Andi tregoi se pyetja më e shpeshtë që i është bërë pas daljes nga “Për’puthen”, ka qenë dhe vazhdon të jetë se sa je paguar në “Për’puthen”?

Ai u shpreh se në këtë emision nuk janë paguar dhe se ka qenë me shpenzime të tyre.

Po ashtu, Andi tregoi se në “Për’puthen” ka hyr me afro 1 mijë e 500 ndjekës, teksa ka dal me mbi 270 mijë ndjekës në rrjetin social “Instagram”.

- Advertisment -

Lexoni