Wednesday, May 25, 2022

Katër raste të vdekjes dhe shifra të larta të infektimeve me COVID-19 në Kosovë

Nga 13.928 testime, 3.617 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19. Gjatë 24 orëve të fundit, janë shënuar 4 raste të vdekjes. Sot janë shëruar 1.344 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 164.294. Në total numri i rasteve aktive është 31.021.

Në 24 orët e fundit janë dhënë 4.316 doza të vaksinës kundër COVID-19. Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.769.170 doza të vaksinës. Deri më sot 804.251 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë. Deri më sot janë dhënë 72.122 doza përforcuese dhe doza të treta të vaksines kundër COVID-19.

May be an image of text that says 'COVID19 BASHKE IA DALIM! Të vaksinuar brenda 24 orève 4.316 REPUBLIKAEKOSOVES REPUBL KOSOVES MINISTRIAESHENDETESISE SHENDETESISE Të vaksinuar me nje dozë Doza të administruara në total 892.709 PERDITÄSIMI FUNDIT 28 JANAR, 2022 1.769.170 Të vaksinuar me dy doza 804.2 Testime brenda 24 oreve Doza të treta/përforcuese 13.928 72.121 Raste pozitive Vdekje 3.617 Pozitiviteti rasteve Të sheruar 25.96% 1.344 Raste aktive 31.021'
- Advertisment -

Lexoni