Monday, January 24, 2022

Nëna dhe vajza pinë urinën e njëra-tjetrës për të mbijetuar në ashensor

Një grua 82-vjeçare dhe vajza e saj 64-vjeçare, nga Kina, mbijetuan në një ashensor të thyer për katër ditë duke pirë urinën e njër-tjetrës.

Atop o përdornin ashensorin e ndërtuar brenda shtëpisë së tyre katër katëshe për të dalë lart, kur ai papritmas ndaloi së punuari, raportojnë media kineze.

Duke qenë se nuk kishin asnjë zgjidhje tjetër, nëna dhe vajza pinë urinë për të qëndruar të hidratuara.

Ato u shpëtuan nga zjarrfikës në provincën veri-perëndimore të Kinës Shaanxi pasi jetuan në gjendje mbijetese për 96 orë.

Dr Yin, që trajtonte grate tha se ato kishin hapur edhe një vrimë për të marrë ajër të pastër me radhë.

Dr Yi shtoi se nëna dhe vajza nuk do të kishin mbijetuar pa pirë urinën.

“Ne e dimë që urina përmban kryesisht ujë. Edhe pse ka disa toksina, ajo mund të përdoret për të të mbajtur jetën përkohësisht”, tregoi nëna pasi u trajtua nga mjekët.

- Advertisment -

Lexoni