Monday, June 27, 2022

Pesë stile verore për flokët që duhet t’i provoni

Vera është stina kur të gjithë dalim dhe dëshirojmë të shetisim më shumë. Ne po ashtu duam që të dukemi bukur pa harxhuar shumë kohë para pasqyrës. Andaj më poshtë keni pesë stile të ndryshme verore të flokëve që mund t’i bëni vetë lehtësisht për pak minuta.

Vetëm 2 minuta për të bërë këtë model të flokëve të lidhura në një mënyrë pak më të veçantë. Ndiqni instruksionet si në foto!

Për modelin e dytë krejt çka ju nevojiten janë lidhëse të vogla dhe ju mund të realizoni stilin si në foto.

Preferoni të mbani flokët lidhur. Atëherë ju mund të provoni një risi në stilin tuaj.

Nëse doni të mbani flokët e lëshuara por nuk doni që ato t’iu pengojnë athëherë provoni dy stilet e mëposhtme.

- Advertisment -

Lexoni