Monday, August 8, 2022

Udhëzues i thjeshtë hap pas hapi për fillimin e një uebfaqe në WordPress

Startimi i një faqe të re interneti duke përdorur WordPress është një qasje popullore që është bërë nga mijëra të tjerë para jush, kështu që mos kini frikë – është një mënyrë e provuar për të filluar online.

Ndërsa procesi në tërësi mund të duket i frikshëm, nuk është me të vërtetë e vështirë të lansosh uebfaqen tënde online duke përdorur WordPress.

Më poshtë do të përshkruajmë hapat që duhet të ndërmerrni për të nisur me sukses një faqe interneti të WordPress.

1. Regjistroni një Domain

Shikoni postimet tona në blog se si të zgjedhni emrin e duhur të domain-it. Pasi të keni vendosur për një emër, do të duhet të regjistroni domenin duke përdorur një regjistrues të besuar si Hostinkos.

Me Hostinkos, regjistrimi i një domeni është i përballueshëm, i shpejtë dhe i lehtë. Do të integrohet mirë me web hostin tuaj gjithashtu, duke vendosur gjithçka në një vend të përshtatshëm për menaxhim të të gjitha detajeve.

Ju mund të regjistroni domenët në Hostinkos, duke përdorur strukturën e Regjistrimit të Domenit:
www.hostinkos.com/domain-name.html

2. Zgjedhni planin tuaj të web hosting

Ne kemi përgatitur udhëzues të plotë për zgjedhjen e web hostit të duhur për nevojat tuaja, kështu që shikoni postimet tona në blog për këto tema.

Mos harroni, sa herë që keni pyetje, ju mund të vizitoni faqen e internetit të Hostinkos dhe të konsultoheni me Ekipin tonë me përvojë, të cilët mund t’ju ndihmojnë në zgjedhjen e planit të duhur të hosting sipas nevojave tuaja.

3. Instaloni WordPress

Ky është një artikull i botuar më parë në blogun e Hostinkos. Vazhdo leximin në blog: https://bit.ly/3knBMA6

- Advertisment -

Lexoni