Wednesday, January 26, 2022

Kur qëndron më shumë seç duhet në diell: Veshjet që ju vijnë në ndihmë

E keni parasysh atë momentin që jeni në plazh dhe po merrni rreze dielli, por një pjesë e trupit po ju djeg?  Në këtë moment keni nevojë ta mbuloni në mënyrë që të mos digjet lëkura. Zakonisht askush nuk e mendon shumë gjatë se çfarë të veshë dhe thjesht merr gjënë e parë që i zënë sytë. Megjithatë, këto janë disa opsione për t’u marrë në konsideratë:

Bluzë e hollë me mëngë të gjata

Kur qëndron më shumë seç duhet në diell: Veshjet

Bluzë e hapur e gjatë

Kur qëndron më shumë seç duhet në diell: Veshjet

Bluzë me mëngë të shkurtra

Kur qëndron më shumë seç duhet në diell: Veshjet

Një palë pantallona të gjata të holla

- Advertisment -

Lexoni