Wednesday, January 26, 2022

Apostolova: Respektoni masat, shërbimin spitalor e keni të papërgatitur

Përfaqësuesja e Bashkimit Evropian në Kosovë, Natalia Apostolova, me rastin e dorëzimit të një donacioni për Covid 19 nga BE-ja ju ka bërë thirrje qytetarëve të repsketojnë masat e vendosura nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik.

Ajo tha se Kosova nuk ka shërbim spitalor të përgatitur, andaj duhet respektuar masat.

“Ju lutem respektoni kufizimet shumë të rëndësishme për të luftuar këtë pandemi. Gjithandej Prishtinës e Kosovës po dalin qytetarët dhe nuk vendosin maska, nuk respektojnë distancën s’janë të vetëdijshëm për pasojat që po ndodhin për të moshuarit”, tha ajo.

Apostolva tha se qytetarët duhet të respektojnë udhëzimet pasi dihet se shërbimi spitalor në Kosovë nuk është i përgatitur.

- Advertisment -

Lexoni