Friday, January 28, 2022

Plas gallata në rrjete sociale me reklamën nga Rihanna

Sa herë Rihanna jep një lajm të ri, Twitter-i çmendet, por le të themi që kësaj here nuk i vëmë faj. Riri së fundmi ka njoftuar se në fund të korrikut, produktet e lëkurës “Fenty Skin” janë gati për ta bërë botën më me shkëlqim! 

Ylli i pop-it, përmes një postimi në Instagram premtoi se linja e produkteve për fytyrën do të sjellin “kulturë të re të kujdesit ndaj lëkurës”. Aq deshën njerëzit dhe tani mezi presin të provojnë çfarë Rihanna paralajmëroi!

Rihanna njoftoi surprizën e radhës dhe Twitter-i u çmend

Fenty Beauty për herë të parë lançoi produktet e make up-it në 2017-ën, produkte të cilat shumë shpejt zunë një vend të rëndësishëm në industrinë e kozmetikës. Ndonëse duhet të presin deri me 31 korrik për të provuar linjën e kujdesit ndaj fytyrës, njerëzit në Twitter janë të bindur që çdo qindarkë e shpenzuar për to do t’ja vlejë.

Rihanna njoftoi surprizën e radhës dhe Twitter-i u çmend

Reagimet e tyre, i shpjegojnë më mirë emocionet.

Rihanna njoftoi surprizën e radhës dhe Twitter-i u çmend
Rihanna njoftoi surprizën e radhës dhe Twitter-i u çmend
- Advertisment -

Lexoni