Wednesday, January 19, 2022

Çfarë ndodh nëse pini kafe me stomak të zbrazur

Kafeja është e preferuar nga shumë persona,  madje ka edhe nga që i është kthyer edhe në një “ves” prej të cilit nuk mund të shkëputen.

Ndërkohë ekspert, nuk rekomandojnë konsumimin  e 3 apo 4 gota me kafe në ditë, pasi aq mjafton për të përmbushur mjaft mirë nevojat e duhura për ti marr të gjitha ato vitamina që përmban kafeja.

Mirëpo, kafja nuk duhet pirë kur e keni stomakun e zbrazët dhe në mënyrë të veçantë në mëngjes.

Konsumimi i kafes së zezë me stomak të zbrazur çon në lëshimin e acidit klorhidrik brenda aparatit tuaj tretës. Kur hani diçka të rëndë mund të shkaktojë probleme në stomak.

Kur proteinat nuk dekompozohen plotësisht, ajo mund të çojë në probleme të tjera si inflamacion i zorrëve, acarim dhe madje edhe kancer të zorrës së trashë.

- Advertisment -

Lexoni