Thursday, May 26, 2022

Kuvendi ratifikon dy marrëveshje ndërkombëtare në vlerë rreth 150 milionë euro


Me 86 vota për është ratifikuar marrëveshja mes Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim, lidhur me financimin e projektit emergjent COVID-19 për Kosovën, në vlerë prej 46 milionë euro.

Marrëveshja e radhës është mes Bashkimit Evropian dhe Kosovës, në vlerë prej 100 milionë euro me afat 15 vjeçar. E cila është përkrahur me votë nga 90 deputetë të Kuvendit të Kosovës.

- Advertisment -

Lexoni