Sunday, May 29, 2022

Nagavci: Kosovës i nevojitet qeverisje nga Vetëvendosje

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, nga Lëvizja Vetëvendosje, Arbërie Nagavci, ka mirëpritur ratifikimin e dy marrëveshjeve ndërkombëtare në Kuvendin e Kosovës.

Shton, se kjo është efekt i qeverisjes Kurti, derisa thekson se Kosovës i duhet Qeverisje Alternative e Vetëvendosjes.

“Sapo u ratifikuan në Kuvendin e Kosovës dy marrëveshjet ndërkombëtare, njëra me Bankën Botërore dhe tjetra me BE-në. Këto dy marrëveshje të iniciuara dhe të negociuara nga ministri Besnik Bislimi gjatë Qeverisë Kurti, janë ndihmë financiare për Kosovën, bizneset dhe qytetarët për tejkalimin e pandemisë. Dy marrëveshjet bashkë i sjellin Kosovës një mbështetje prej 146 milion euro. Efektet e qeverisjes së mirë të Qeverisë Kurti janë momentet e vetme të rimëkëmbjes shtetërore. Kosovës i nevojitet një Qeverisje Alternative e LV!”, shkruan Nagavci në Facebook. 

- Advertisment -

Lexoni