Saturday, May 21, 2022

Nëse ju ka marrë malli të qani: Ja 6 filma romantikë për ju!

#1 – Amar

Një çift i ri përjeton intensitetin dhe brishtësinë e dashurisë së parë, ndërsa ngjarjet e jetës njollosin nocionet e tyre të idealizuara të romancës.

#2 – Love Is A Story

Sebastian dhe Aprilia fillojnë një histori të bukur dashurie në një qytet transilvanian, por Aprilia përballet me disa pengesa dhe duhet të vendosë nëse ajo ka forcën për të ndjekur zemrën e saj.

#3 – All the Bright Places

Pas takimit me njëri-tjetrin, dy njerëz luftojnë me plagët emocionale dhe fizike të së kaluarës së tyre. Ata zbulojnë se edhe momentet më të vogla mund të nënkuptojnë diçka.

#4 – Five Feet Apart

Stela, 17 vjeç, pjesën më të madhe të kohës e kalon në spital, si një paciente me fibrozë cistike. Jeta e saj është plot rutina, kufij dhe vetëkontroll. Të gjitha këto vihen në provë, kur ajo njihet me Will, një adoleshent simpatik. Mes tyre lind një flirt i menjëhershëm, megjithëse kufizimet diktojnë që ata duhet të mbajnë një distancë të sigurt mes tyre. Ndërsa lidhja bëhet intensive, kështu rritet edhe tundimi për të thyer rregullat dhe për të përqafuar ndjesitë e reja.

#5 – Midnight Sun

E strehuar që nga fëmijëria, 17-vjeçarja Katie Price jeton me një ndjeshmëri të rrezikshme për jetën ndaj rrezeve të diellit. Jeta e saj nis, pasi bie nata. Një mbrëmje, ajo takon Charlie-n, një djalë të ri, të cilin ajo e admironte fshehurazi prej vitesh. Ndërsa fati çon në një romancë që lulëzon, Katie dëshpërimisht përpiqet të fshehë gjendjen e saj nga djali që pëlqen.

#6 – Irreplaceable You

Kur Abbie diagnostikohet me kancer, ajo fillon një mision plot humor, për të gjetur një dashuri të re për Sam-in, të fejuarin dhe mikun e saj më të mirë që nga fëmijëria.

- Advertisment -

Lexoni