Friday, January 28, 2022

Web Hosting falas – Biznesi juaj meriton më mirë

Vetëm pasi të kenë ndjerë dhimbjen e qëndrimit të web hosting falas, shumica e njerëzve e kuptojnë çmimin e pabesueshëm që kanë paguar për të mos pasur asnjë faturë mujore të web hosting. Gjeni 3 rreziqet kryesore që do të hasni në zgjedhjen e një web hosting falas. Ose mbase do të vendosni që disa euro në muaj nuk janë një çmim shumë i lartë për të paguar për një web hosting të menaxhuar me cilësi – sepse uebfaqja juaj e biznesit tuaj meriton më mirë!

Rreziqet e hostimit falas

Kostoja # 1 FALAS: Ndëprerja e shpeshtë

Ka një numër gjërash që mund të bëjnë që uebfaqja juaj të jetë e paarritshme çdo muaj, por serverat jo të besueshëm dhe të mbipopulluar janë shkaku më i madh. Dhe sa herë që një uebfaqe përballet me rënie, kjo do të thotë se është e paarritshëm me çdo mënyrë dhe nga kudo në botë, pavarësisht nëse dikush përpiqet të vizitojë uebfaqen tuaj direkt nga Kosova ose përmes Google në Amerikën e Jugut.

Kjo është e keqe për dy arsye kryesore. Numri një, dhe më e dukshmja, është se kushdo që kërkon të vizitojë uebfaqen tuaj për të blerë diçka nga ti ose për të mësuar më shumë rreth shërbimeve të tua nuk do të jetë në gjendje ta bëjë këtë. Duke bërë që ju të humbni para.

Numri 2 është se mund të ndikojë shumë në performancën tuaj të SEO. Google indekson vazhdimisht uebfaqen tuaj dhe do ta bëjë këtë shumë ditë çdo muaj. Epo, nëse uebfaqja juaj nuk është e qasshme, atëherë botët e Google nuk do të jenë në gjendje të vizitojnë uebfaqen shumë herë dhe më pas do ta faktorizojnë këtë në vendin ku ata e rendisin përmbajtjen tuaj në të ardhmen.

Kostoja # 2 FALAS: Humbja e pronësisë dhe kontrollit të uebfaqes

Ky është një artikull i botuar më parë në blogun e Hostinkos. Vazhdo leximin në blog: https://bit.ly/3lEgbD8

- Advertisment -

Lexoni