Saturday, June 25, 2022

10 arsye pse WordPress është një zgjidhje e mirë për uebfaqe të biznesit të vogël

Një faqe interneti është thelbi themelor i strategjisë së marketingut. Nuk është kurrë vonë për të filluar biznesin tuaj online. Dhe këtu vjen WordPress – një zgjidhje e përsosur për zhvillimin e uebit fillestar.

Arsyeja pse shumë startup-e ende nuk kanë një faqe interneti është se ata nuk janë të njohur me përfitimet e të pasurit një faqe interneti për biznesin e tyre të vogël:

  • zhvillim të ueb-it me buxhet të ulët
  • shtrirje më e gjerë e audiencës për shkak të aksesit të faqes online 24/7
  • dukshmëria e markës dhe njohja e markës
  • promovim i lehtë online
  • gjurmimi i sjelljes së përdoruesit

Tani zbuloni 10 arsye pse duhet të zgjidhni WordPress për një faqe interneti biznesi të vogël dhe të rritni shitjet tuaja!

1. WordPress është një CMS falas

WordPress është një softuer me burim të hapur që do të thotë se është plotësisht falas! Ju mund të shkarkoni dhe instaloni WP me lehtësi dhe më pas të krijoni çdo lloj platforme që dëshironi. Ai ofron një sërë veçorish bazë menjëherë pas instalimit, që do të thotë pa shpenzime shtesë për vendosjen e thjeshtë të platformës.

2. Komuniteti WordPress ofron mbështetje 24/7

Gjithmonë mund të merrni mbështetje 24/7 ose nga përfaqësuesit zyrtarë të WordPress ose nga komuniteti i gjerë i WordPress. Ju gjithmonë mund të kërkoni këshilla në grupet e mediave sociale të WordPress. Nëse keni nevojë për ndihmë më efektive ose dëshironi të merrni për një plan shërbimi, mund të bashkëpunoni me Ekipin tonë të WordPress.

3. Zhvillimi i shpejtë i faqes së internetit

Instalimi dhe zhvillimi i WordPress nuk kërkon shumë kohë, veçanërisht kur flasim për disa platforma faqesh. Një faqe interneti e një biznesi të vogël mund të jetë gati për të qenë e disponueshme në më pak se një javë.

4. WordPress është i lehtë për t’u përdorur

WordPress vjen me një sistem të integruar të menaxhimit të përmbajtjes, që do të thotë se është e lehtë të menaxhohet nga një person në fazat e hershme. Sistemi i menaxhimit lejon përditësimin e shtojcave dhe temave nga brenda panelit të administratorit të WordPress. Procesi është mjaft i thjeshtë dhe intuitiv.

Për më tepër, WordPress njofton pronarët e faqeve të internetit kur disponohet një version i ri i CMS. Për të përditësuar uebfaqen tuaj, thjesht duhet të klikoni një buton, por nëse nuk jeni të sigurt se çfarë të bëni, kontaktoni mbështetjen e Hostinkos.

5. WordPress integrohet lehtësisht me shërbimet e palëve të treta

Ky është një artikull i botuar më parë në blogun e Hostinkos. Vazhdo leximin në blog: https://bit.ly/3JIfO5A

</>

- Advertisment -

Lexoni