Wednesday, January 26, 2022

Ahmeti publikon emrat e të vdekurve nga COVID në Prishtinë – Në mesin e tyre një fëmijë 13 vjeç

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka publikuar emrat e viktimave të koronavirusit nga Prishtina. Në mesin e tyre, është edhe një 13 vjeçar.

Ky është postimi i plotë i Shpend Ahmetit:

Viktimat nga Covidi nuk janë statistika.

Janë bashkëqytetarë tonët qe e kanë humb betejën me këtë sëmundje të rrezikshme.

Sot përveq që duam ti përkujtojmë secilin prej tyre – qytetarë të Komunës tonë që kanë humbur jetën prej fillimit të pandemisë, apeloj nga zemra tek secili prej jush ti përmbaheni tri rregullave të thjeshta Distanca, Duart, Maska.

Kjo është mbrojtja më e mirë dhe siguria që kjo listë të mos shtohet. Mbrojtje më e mirë se çfarëdo strategjie politike e kujtdo.

Ngushëllime të gjitha familjeve e shpresoj që asnjë familje të mos e ndjej dhembjen që ju keni tani.

#DiatancaDuartMaska

Selim Nuzaj 1961

Gëzim Ramadani 1964

Avdi Gashi 1940

Sabrie Sejdiu 1961

Hajrije Rrecaj 1957

Faik Gashi 1949

Sali Simnica 1948

Hazir Vula 1945

Sadik Lubovci 1944

Fazile Krasniqi 1949

Sabit Hyseni 1954

Ramiz Ferati 1947

Hetem Fazliu 1933

Liman Dibra 1961

Fatmir Kameri 1979

Zyla Demolli 1942

Nazmi Haziri 1954

Selim Rama 1945

Fazli Syla 1935

Hasan Maloshi 1949

Arife Jakupi 1943

A. Gj. 2007

Hamir Kasabaqi 1947

Mehdi Krasniqi 1947

Imer Aliu 1948

Azemine Berisha 1936

Latif Kryeziu 1949

Ismajl Zhilivoda 1950

Viktimat nga Covidi nuk janë statistika. Janë bashkëqytetarë tonët qe e kanë humb betejën me këtë sëmundje të…

Posted by Shpend A. Ahmeti on Thursday, 30 July 2020
- Advertisment -

Lexoni