Sunday, May 22, 2022

Bebe Rexha e fshehu, por gjithsesi u zbulua kush është i dashuri misterioz

Bebe Rexha është zyrtarisht në një lidhje. Në një postim në Instagram Stories, ajo uroi partnerin misterioz për ditëlindje, portretin e të cilit e mbuloi duke vendosur një emoji me zemër.

Bebe Rexha e fshehu, por gjithsesi u zbulua kush është i dashuri

Bebe është e kujdesshme, por njerëzit në internet janë shumë të kujdesshëm ndaj detajeve. Së fundmi, sipas raportimeve të Daily Mail dhe Just Jared, Bebe është parë në shoqërinë e Keyan Safyari. Fotot e tyre tregojnë diçka më shumë se shoqëri.

Bebe Rexha e fshehu, por gjithsesi u zbulua kush është i dashuri
Bebe Rexha e fshehu, por gjithsesi u zbulua kush është i dashuri
Bebe Rexha e fshehu, por gjithsesi u zbulua kush është i dashuri

Çfarë e konfirmon akoma më shumë romancën e tyre është fakti se Keyan, referuar informacioneve në Google, ka lindur më 17 shtator, 1983.

Bebe Rexha e fshehu, por gjithsesi u zbulua kush është i dashuri

Referuar biografisë së tij në Instagram, Keyan zotëron Moving Images Entertainment, një kompani për prodhimin e filmave, projekteve televizive dhe programe të tjera argëtuese. Keyan është producent, regjisor, fotograf, artist dhe sikur të moj mjaftonin këto, është edhe lojtar hokej. Kaq dimë deri tani.

Bebe Rexha e fshehu, por gjithsesi u zbulua kush është i dashuri

Shtojmë se në dhjetor të 2019-s, Bebe tha se do të donte një të dashur shqiptar, “por është e vështirë në Amerikë”. Sidoqoftë, dasmën e do me tupanë dhe që të zgjasë 5 ditë.

- Advertisment -

Lexoni