Friday, June 24, 2022

4 këshilla të thjeshta si të krijoni përmbajtje për një uebfaqe të re?

Lansimi i një platforme të re është gjithmonë sfiduese. Përveç gjithë nxitimit me përkrahjen e uebfaqes dhe optimizimin e motorëve të kërkimit, ka edhe një gjë tjetër për të bërë: konsideroni krijimin e përmbajtjes për një faqe interneti të re.

Përmbajtja është mjeti më i rëndësishëm për arritjen e suksesit të biznesit. Puna në të është pjesa më e gjatë e procesit të nisjes, pasi shpesh ka shumë gjëra që duhen shkruar për ta bërë një platformë të duket e përfunduar.

Sot, ekipi i Hostinkos përshkruan faktorët kryesorë që do t’ju ndihmojnë në zhvillimin e një strategjie të fortë dhe krijimin e përmbajtjes për një uebfaqe të re.

Nëse po ndërtoni një faqe interneti, ka disa pyetje që duhet t’i bëni vetes për të krijuar përmbajtje të fuqishme që do të jetë po aq e mirë sa platforma juaj e re.

1. Cili është propozimi juaj unik?

Pyetja e parë që duhet t’i bëni vetes është, cili është qëllimi i platformës suaj? Cili është propozimi juaj unik? Krijoni përmbajtje në një mënyrë që të nxjerrë në pah anët tuaja të forta dhe t’u ofroni vizitorëve diçka të re dhe të dobishme. Për një, ju mund të shkruani postime në blog për produktet ose shërbimet tuaja duke përshkruar se si nga ato mund të përfitojnë klientët e mundshëm. Ose nëse zotëroni një faqe interneti në blog, mund të filloni me atë se kush jeni dhe pse keni vendosur të ndani mendimet tuaja me një audiencë të gjerë.

Mos harroni të shtoni disa informacione jetike për kompaninë tuaj ose veten me fjalë kyçe (ang. keywords) të përshtatshme për SEO më të mirë në uebfaqe.

2. Kush është audienca juaj e synuar?

Kush është audienca juaj? Adoleshentët, pronarët e bizneseve, libradashësit? kë po synoni? Mendoni se çfarë kërkojnë dhe çfarë informacioni duan të shohin. Mundohuni t’u përgjigjeni pyetjeve të tyre dhe t’i zgjidhni problemet e tyre. Shkruani përmbajtjen tuaj duke përdorur gjithashtu gjuhën e duhur.

3. Për çfarë shkruajnë konkurrentët tuaj?

Ky është një artikull i botuar më parë në blogun e Hostinkos. Vazhdo leximin në blog: https://bit.ly/3f4zPFs

</>

- Advertisment -

Lexoni