Thursday, May 19, 2022

Përgatitetni vet akulloren nga Disneyland

Dëshironi të përjetoni një moment nga Disneyland, atëherë “Dole Whip” është një nga ëmbëlsirat më të famshme në parqet e Disney. Ishte pikërisht Disney që publikoi recetën e “Dole Whip”, e cila kërkon vetëm tre përbërës.

Për të përgatitur akulloren ju duhen:

– 100 ml qumësht i ëmbël i kondensuar mund t’i shtohet 1 lugë ekstrakt vanileje

– 100 ml qumësht kokosi

– 2 gota me ananas të ngrirë.

Krejt çfarë ju duhet të bëni është që të hidhni të gjithë përbërësit në blinder dhe t’i përzieni.

“Dole Whip à la Disney” serviret e ftohtë dhe pse jo edhe në shoqërinë e një filmi të Disney-t. Nëse e bëni për fëmijët, pse mos t’u lëshoni edhe një nga filmat e famshëm të Disney si “Moana” ose “Frozen”.

Më poshtë, përcilleni edhe këtë video:

- Advertisment -

Lexoni